maanantai 20. elokuuta 2012

Kimbabia eilisessä ravintolapäivässä

Kuten eilen hehkutin, oli Oulun torilla tarjolla ravintolapäivässä korealaista sushia, oikealta nimeltään kimbabia. Pyyhälsimme paikalle noin tunti hauskasti nimetyn Kitara-ravintolan avaamisen jälkeen ja myyntipöydän ympärillä pyöri jo muutamia uteliaita asiakkaita. Kauppa oli käynyt aikaiseen ajankohtaan nähden suht hyvin ja koko ajan paikalle tuli muutamia asiakkaita lisää.
Leo oli tehnyt todella herkullista sushia ja pilkkoi lautaselle aina yhden rullan päätypaloineen (jotka ovat kaikkein herkullisimmat, sillä sisältävät eniten täytettä, mutta harvemmat ravintolat tarjoilevat niitä asiakkailleen). Kastikevaihtoehtoja oli kaksi: perinteinen soija ja tulisempi chilikastike. Molempia sai testata ja annokseen kuului yksi kastike. Hintaa annoksella oli 7e.
Lisäksi Leo tarjoili maistiaisina erikoisemman näköisiä sushipalloja, joissa oli mm. lihaa. Olivat hyviä!Valitsimme annokseemme soijan, sillä Leo oli hieman varovainen chilikastikkeensa suhteen ja pelkäsi sen olevan osalle liian tulista. Maistelimme sushejamme kuitenkin myös chilikastikkeen kera ja se oli todella hyvää! Ja ainakin minulle uusi tapa syödä sushia soijakastikkeen sijaan. 

Emme olleet ainoita, jotka pitivät ruokaa erinomaisena, sillä siinä ajassa, mitä vietimme ravintolan edustalla, kävi useampikin ruokailija kiittämässä hyvästä mausta ja yksi jopa sanoi sen olleen parasta sushia koskaan! Lämmittää varmasti kokin mieltä ja ihan ansaitusti :)Ps. Mikäli haluatte seurata Leon Aasia-painotteisia kokkailuja enemmänkin, niin herralla on facebookissa sivusto Foods To Die For (FTDF), josta pääsee tykkäilemään tästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti