tiistai 15. toukokuuta 2012

Vuohenjuustoinen tomaattikeitto



Olen joskus aikaisemminkin kertonut, että rakastan tomaattia. Viime viikolla söin neljänä päivänä vuohenjuustoista tomaattikeittoa. Ensimmäiset kaksi päivää keitto tuli suoraan purkista, mutta sitten päätin tehdä keittoa itse, sillä helppoa se ainakin on ja kaikki muut paitsi vuohenjuusto löytyivätkin jo kaapeista.

Kuullota valkosipulia, sipulia ja varsiselleriä oliiviöljyssä. Lisää tölkillinen kuorittuja tomaatteja ja purkki tomaattimurskaa. Mausta kasvisliemikuutiolla, mustapippurilla, tabascolla, oreganolla ja sokerilla. Keitä puolisen tuntia ja soseuta sauvasekoittimella. Lisää vettä tarvittaessa. Lisää vuohenjuustoa maun mukaan.

Nauti focaccian kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti