tiistai 29. toukokuuta 2012

Vihreäsalaatti pinjansiemenillä ja fetamurulla



Täyteläisen lasagnen kaveriksi piti kehitellä jääkaapin senhetkistä linjaa kunnioittaen kevyt ja raikas salaatti. Tämä toimii myös tilanteissa, kun fetapaloja on laittaa salaattiin harmillisen vähän. Eli murusta palat öljyn sekaan ja niistä tulee kastikemainen lisä salaatin päälle. Itse käytin Lidlin fetaa, jossa oli myös mausteita öljyn seassa eli murustin palat omaan liemeensä.

Pohjalle paloittelin friseesalaattia, kurkkua, hieman varsiselleriä ja raakaa sipulia. En sekoittanut, vaan jätin ainekset kerroksittain. Kaadoin salaatin päälle fetamuruöljyseoksen. Paahdoin pannulla pinjansiemeniä ja lisäsin ne salaatin päälle juuri ennen tarjoilua.

Tämä oli raikas ja suht kevyt, mutta ei ihan tavallinen vihersalaatti ja sai pöydässä paljon positiivista huomiota :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti