tiistai 3. huhtikuuta 2012

Tomaattinen spagettivuoka



Kaapista löytyi tomaattimurskaa, aurinkokuivattuja tomaatteja vajaa purkki ja juustoa. Ja paketti spagettia. Yksinkertaisella mennään, mutta todella hyvää tuli!

Kastike: kuumenna kattilassa oliiviöljyä ja lisää joukkoon pieni silputtu sipuli ja puserra muutama valkosipulinkynsi (itse taisin laittaa jopa viisi, mutta ne oli pieniä). Kuullota. Kaada joukkoon kaksi purkkia tomaattimurskaa (yhteensä noin 800g). Mausta chilihiutaleilla, mustapippurilla, oreganolla, paprikajauheella, ruskealla sokerilla ja kasvisliemikuutiolla. Keitä kokoon (mielellään joku puolisen tuntia). Sekoita joukkoon pilkottuja aurinkokuivattuja tomaatteja.

Keitä spagetti ja sekoita kastikkeen joukkoon. Voitele vuoka oliiviöljyllä ja kaada spagetti kastikkeineen vuokaan. Kuorrota juustolla ja paista uunissa, kunnes juusto on sulanut ja hieman ruskistunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti