keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Mondon Ruoka&MatkaPostilaatikkoomme tipahti juuri mainosten lisäksi kaksi lehteä, jotka päätin heti kuvata ennen kuin ne on luettu ihan hiirenkorville ja lähmitty rasvaisilla sormilla. Tilasin Mondon Ruoka&Matka -lehden jo viime vuoden puolella ja olin jo melkein unohtanut kyseisen harvinaisuuden ilmestyvän näin huhtikuussa. Tämä on Ruoka&Matka -lehden toinen numero ja ainakin kannen perusteella vaikuttaa mielenkiintoiselle. Tosin minut hurmataan jo sillä, että tiedossa on juttu aiheesta thairuokaa katutyyliin.

Sisällöstä ei siis ole vielä minkäänlaista arviota, mutta Ruoka&Matka on tähän mennessä ainoa ruokalehti, josta olen ollut tarpeeksi kiinnostunut, että tilaisin sen itselleni. Ehkä tähän liittyy palava intohimoni ulkomaita kohtaan, vaikka tykkään toki kovasti myös suomalaisesta ruuasta. Mutta hei, nyt en enää malta olla koneella, vaan pakko painua lehden kanssa haaveilemaan kaukaisista maista ja ihanista ruuista! :)

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Toivottavasti oli kannattava reissu :) Vaikka kaipa nämä kaikille jotakuinkin samaan aikaan jaetaan. Ihanaa saada vähän uutta inspiraatiota!

   Poista
 2. Tämäkin lehti tuli ostettua ja kyllä oli mielenkiintoinen, vaikka kasvissyöjä olenkin. Inspiraatiota näistä saa, vaikkei reseptejä suoraan noudattaisikaan. Oli kiva (ja halpa) makumatka ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan oikein inspiraatiomatka! :) Löytyy varmasti vaikka mitä kivaa vinkkiä ruuanlaittoon, mitä voi sitten soveltaa omaan tyyliinsä :)

   Poista
 3. Enpä ole tuommoisesta lehdestä ennen kuullutkaan, mutta noin niin kuin nimen ja kannen perusteella vaikuttaa kyllä hyvinkin tutustumisen arvoiselta. : ) Ruokajuttuja ja matkailua, mikä loistava yhdistelmä! Minä sorruin vähän aikaa sitten tilaamaan Maku-lehden; pari vuotta jo olin onnistuneesti vastustanut kiusausta, mutta nyt oli niiiin houkutteleva tilaajalahja, että en enää voinut olla repsahtamatta. Jokos muuten löytyy heppa kaapista? : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa tutustua, mielenkiintoinen lehti :) Maku-lehdessä olis varmasti paljon hyviä ohjeita, joten ei varmaan mene metsään senkään kanssa ;) Mun heppa odottelee edelleen kaupassa, sillä tämä hajamielinen ei enää muistanut sitä kauppareissun tohinassa (hirveä nälkä ja kiire kotiin syömään, perussettiä...).

   Poista
 4. En lue ruokalehtiä, vain Pirkka lehtiä XD
  Tavallisesti etsin netistä tietoja mitä tarvitsen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pirkka-lehdissä on vaikka mitä hyviä ohjeita :)

   Poista