tiistai 17. huhtikuuta 2012

Kermainen aurajuustopasta jauhelihasta



Viikonlopun jäljiltä jääkaapista löytyi pala aurajuustoa, desi kuohukermaa ja noin desi ranskankermaa. Kaapissa poltteli Italiasta asti, melkein vuosi sitten raahattu Gnocchetti Sardi -pasta. Ostin kaupasta paketin jauhelihaa ja sopiva maanantain jämäruuan ainekset alkoi olla kasassa.

Aloitin kuullottamalla pannulla muutaman silputun pienen luomusipulin ja muutaman valkosipulinkynnen.  Lisäsin joukkoon jauhelihan ja annoin ruskistua. Sen jälkeen maustoin suolalla, mustapippurilla, valkopippurilla ja aniksen siemenillä.

Kaadoin sekaan paseerattua tomaattia (400g) ja pari ruokalusikallista ketsuppia (käytin tähän myös viikonlopulta jääneen paprikahillokkeen jämät).

Annoin kastikkeen muhia pannulla noin 15min. Sen jälkeen kaadoin mukaan kermojen jämät ja aurajuustoa.

Keitin pastan, valuutin siitä vedet pois ja laitoin takaisin kattilaan. Lisäsin kastikkeeseen vielä ruohosipulisilppua ja sekoitin sen pastan sekaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti