maanantai 30. huhtikuuta 2012

Hot Dog kattaus

Suuren munkkipettymyksen jälkeen oli kiva syödä jotain valmista, missä itselle osuudeksi jäi vaan ruuan lämmittäminen ja kattaus. Enkä tiedä, kannattaako hot dogeja kovin alkaa itse vääntämäänkään, että voittaako sillä lopulta yhtään mitään. Ellei sitten halua todella hifistellä ja minä en halua hifistellä hifistelyn vuoksi ;)

Eli sämpylät lämmitettin mikrossa ja nakit keitettiin suolavedessä. Sitten vaan lisukkeet kauniisti esille, niin kylläpä hodarit maistuivat hyville! Ostin Lidlistä hot dog ketsuppia, joka oli ruskeampaa kuin normaali ketsuppi ja antoi kivaa säväystä. Sopis hyvin vappuruuaksi!
Ps. Vappuruuiksi piknikille tai ihan vain kotiinkin voi tehdä esimerkiksi perunasalaattia, kinkkuwrapeja,  kanasandwicheja tai kinkkujuustosarvia. Oma vappumenuni on tällä hetkellä melko häilyvä, saas nähdä mitä herkuttelemme vappu-tekosyyllä. Tai teenkö ylipäätään itse mitään :)

4 kommenttia:

 1. Tänään voisikin olla hodaripäivä! Pitäisi vain olla sitä kuivattua sipulia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Ja joissain paikoissa hodarin väliin tulee myös sellaisia perunatikkuja(?). Hodareita pitäisi syödä enemmän ja kokeilla eri paikoissa!

   Poista
 2. En koskaan syönyt hot dog! :D
  Se näyttää herkulliselta... mmm..
  Ensi kertaa, kun minulla on iso pettymyys keittiössä, minäkin syön niitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun pitää testata! Toivottavasti ei kuitenkaan tule pettymyksiä keittiössä ;)

   Poista