maanantai 16. huhtikuuta 2012

Chilitäytteiset kananmunat



Varmasti joka toisessa ruokablogissa on pääsiäisen seutuvilla näkynyt täytettyjä kanamunia. Oma kiinnostukseni heräsi vasta pääsiäispyhien jälkeen, mutta väliäkös sillä. Täytetyt munat on helppo tehdä ja sopii esimerkiksi illanistujaisiin tai alkupaloiksi. Meillä syötiin illallista, joka koostui kolmesta alkupalasta ja nämä munat olivat siis yksi elementti.

Aloita keittämällä munat ja säikäyttämällä ne, jotta kuori irtoaa nätisti. Halkaise munat kahtia, koverra keltuaiset ja muussaa ne kulhossa. Sekoita keltuaisten kanssa majoneesia ja chilihiutaleita. Ripottele valkuaisten päälle hieman suolaa ja täytä chilitäytteellä. Itse lisäsin munien päälle vielä jääkaapin pohjalta salsa verdeä, mikä sopi tähän ihan loistavasti ja toi kivaa kirpeyttä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti