maanantai 5. maaliskuuta 2012

Välimeren kanarullat



Välimeren kanarullat

700 g kanafileitä
suolaa
pippuria
1 prk Välimeren tahnaa (Pirkka)
1 pkt pehmeää fetajuustoa (Apetina)
öljyä paistamiseen

2 dl kermaa
3 valkosipulinkynttä
1 kanafondikuppi
1 prk kapriksia

Aloita halkaisemalla kanafileet niin, että niistä tulee pihvimäisiä. Nuiji pihvejä vielä hieman ohuemmaksi. Levitä fileen päälle suolaa, pippuria, välimerentahnaa ja pehmeää fetajuustoa (apetit). Käännä rullalle. Paista rullat pannulla pintakypsiksi öljyssä ja siirrä uunivuokaan.

Tee kastike: kuullota öljyssä pannulla hienonnettua valkosipulia ja lisää kanafondi. Kaada joukkoon kerma, loput välimerentahnasta ja loput fetajuustosta. Kiehauta, kunnes fetajuusto on sulanut joukkoon. Kaada kastike uunivuokaan kanojen päälle ja kypsennä uunissa 200 asteessa kypsäksi. Kaada ennen tarjoilua päälle kapriksia.



4 kommenttia:

  1. Tämä kana näyttää niin hyvältä! Tosi maukasta :)

    Ja uusi blogin ulkoasu!

    VastaaPoista
  2. Se oli tosi hyvää, tai ainakin kaikki tykkäs :) Ja helppo tehdä isommallekin porukalle.

    VastaaPoista
  3. Me syötiin tänään tätä. Mies kehui, että oli tosi hyvää ja pyysi tekemään toistekin. Niin hyvää, että minulle ei rittänyt lainkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että teidän porukalle on maistunut :) Mutta harmi tietenkin, jos kaikille ei riittänyt! Minäkin tein tätä ihan vasta ja teki kyllä kauppansa viiden hengen sekalaiseen sakkiin. Tämä sopii yleensä kaikille ja on yllättävän maukasta!

      Poista