perjantai 24. helmikuuta 2012

Täytetyt ruissipsit


Ostin kaupasta pussin ruissipsejä niiden kivan kuppimaisen muodon vuoksi. Myöhemmin muistin, että ruissipsit ovat myös hyviä, tosin olisivat parempia ilman valitsemaani bbq-maustetta, jota oli ehkä hieman liikaa. Kaikenlaisia mössöjä on niin kiva tehdä, että halusin täyttää sipsit.

Täyte 1: Paloittele pieneksi piiperrykseksi kinkkua tai possupaistia, hillosipuleita ja ruohosipulia. Sekoita joukkoon ranskankermaa (tai smetanaa) ja mausta dijon-sinapilla, suolalla ja mustapippurilla.

Täyte 2: Sekoita keskenään tonnikalaa, silputtuja kapriksia ja ruohosipulia. Sekoita joukkoon smetanaa, sitruunamehua, suolaa, sokeria, limepippuria.


Täytä sipsit ja koristele ruohosipulilla. Nää kannattaa tehdä muutama tunti ennen tarjoilua, niin sipsit ovat kivasti pehmenneet sen verran, ettei täyteä leviä rinnuksille, kun sipsiä puraisee. Täytettä voi käyttää myös esim. paahtoleivän päällä tai sandwichin täytteenä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti