sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Daim jälkiruoka



Daimista saa vaikka mitä hyvää. Ja mascarponejuustosta. Tässä niitä on käytetty molempia.

Vatkaa 2dl kuohukermaa ja lisää sekaan rasiallinen mascarponejuustoa. Mausta hieman sokerilla ja vaniljasokerilla. Purista sekaan yhden limetin mehu. Lisää vielä muutama ruokalusikallinen kinuskikastiketta.

Murustele yksi daim-patukka pieniksi paloiksi (jätä muutama isompi pala koristelua varten). Sekoita muiden mukaan.

Jaa jälkiruoka kulhoihin ja koristele vadelmilla ja daimin paloilla.

4 kommenttia:

  1. Tämä jälkiruoka on iso kaloripommi mutta aivan ihana!!

    VastaaPoista
  2. Joo ei tätä ehkä ihan joka päivä kannata tehdä ;) Ja annoskin kannattaa pitää melko pienenä, koska on tosi täyteläistä ja makeaa niin ei sitä kovin paljoa jaksais edes kerralla syödä. Mutta namia on :)

    VastaaPoista
  3. Kyllä minä jaksaisin XD Rakastan makeisia!

    VastaaPoista
  4. No sitten tykkäisit kyllä tästä :)

    VastaaPoista