keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Fajitas



Teimme kavereiden kanssa joskus fajitaksia uutena vuotena ja muina bilejuhlapäivinä, myöhemmin olen laajentanut myös viikonloppuihin ja nykyään piristän niillä jopa ihan arkista tiistai-iltaa. Mikä siinä onkaan, että kaikki ruoka, mikä syödään sormin ja mikä tippuu rinnuksille, maistuu kaikkein parhaimmalle?



Teen yleensä fajitas-täytteen jauhelihasta, jonka sekaan laitan salsaa ja muita asiaan kuuluvia mausteita, kuten chiliä, cayennepippuria, mustapippuria, valkosipulijauhetta, paprikajauhetta, suolaa, bbq-kastiketta, ketsuppia sekä saostan jauhoilla, että kokonaisuudesta tulee pysyvää mössöä.

Lisäksi väliin voi laittaa esimerkiksi salaattia, tuoretta sipuliapebreä, juustoraastetta, dippiä, lisää salsaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti