maanantai 7. marraskuuta 2011

Välimeren lihakääröt

Meillä tehdään aika usein erilaisia lihakääröjä (naudasta ja possusta), koska ne on niin muuntelukykyisiä juttuja. Tällä kertaa väliin laitettiin täytteeksi Välimeren makuja: aurinkokuivattua tomaattia, basilikaa ja valkosipulia.



Laitoin nuijittujen naudan filepalojen päälle ensin suolaa ja garlic&pepper-mausteseosta (kyllä, laitan sitä kaikkeen). Sitten levitin aurinkokuivattu tomaatti -tuorejuustoa ja basilikan lehden. Paistoin kääröjä ensin pannulla ja sitten hauduttelin kastikkeen kanssa uunissa. Kastikkeeseen laitoin kolme juustoa -ruokakermaa, lihafondia ja samaa tuorejuustoa, kuin välissäkin. Niin ja tietenkin sitä garlic&pepperiä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti