keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Nathan's Hot DogConey Islandin metrolta rannalle käveltäessä vastaan tulee hot dogien syönnin wall of fame. Hyvin periamerikkalaisen syöntikilpailut järjestää Nathan's, jonka hot dogia tuli maistettu rannalla. Paras hodari, jonka olen syönyt!
"Jouduimme" syömään muutaman hodarin New Yorkin reissulla muuallakin, kun nälkä yllätti matkalaisen. Olimme menossa illalla Brooklynin sillan yli Manhattanilta Brooklynin puolelle ja tarkoitus oli mennä sitten metrolla takaisin Manhattanille Madison Square Parkin Shake Shackin kuuluisaan ulkoilmaravintolaan New Yorkin parhaille hampurilaisille.

Olimme kuulleet, että jonot varsinkin viikonloppuisin olisivat kyseiselle snagarille melko pitkät, joten päätin sillan päässä ottaa alkupaloiksi hodarin. Kyseinen hodarikauppias oli sillä puolen siltaa ainoa lähistöllä, joten hinta ja laatu ei kyseisessä eineessä oikein kohdannut: hintaa oli tuplasti normaali katukeittiöön verrattuna ja maku oli hyvin vaatimaton. Mutta kauppa kävi, kun kilpailua ei jostain syystä ollut. Maisemat hodarin syömiseen sitä vastoin olivat mitä parhaimmat!

2 kommenttia:

  1. Voi, ihana New York!

    Semmoista tuli mieleen, että kun olet oululainen ruokabloggaaja, niin tule joskus blogimiitteihin mukaan. Seuraava mahdollisuus on heti tämän viikon lauantaina pidettävä pikkujoulumiitti. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitoksi kutsusta, tulen kyllä mielelläni joskus vierailemaan blogimiittiin! Pikkujouluilemaan en valitettavasti pääse, mutta myöhemmin kylläkin :)

    New York on ihan paras :)

    VastaaPoista